Prav zato naj bi se vojvodinja Meghan in princ Harry odločila za selitev v Windsor, z zakoncema Cambridge si menda ne želita deliti strehe Kensingtonske palače, pa čeprav je tam več kot dovolj prostora za vse.

A vse kaže, da naj bi po lanski pravljični zaroki, ki je požela navdušenje po vsem svetu, na britanskem dvoru ne zapihal svež veter, temveč se razdivjal orkan. Kate in Meghan naj se sploh ne bi razumeli, zdaj poročajo britanski mediji, pa tudi Harry naj bi Williamu očital, da njegove izbranke ni sprejel s takšnim veseljem v družino, kot je pričakoval. Prepad med paroma naj bi bil tako velik, da je v zgodbo posegel kar princ Charles, ki je zakonca Cambridge zaprosil za razumevanje, zaradi česar sta William in Kate potem tudi povabila novopečena zaročenca, da preživita božične praznike na njunem podeželskem posestvu v Norfolku.Napetosti naj bi vztrajale tudi med pripravami na majsko poroko, para pa sta se čez poletje zaradi preštevilnih obveznosti še bolj oddaljila. Odločitev, da se Harry in Meghan preselita iz Kensingtonske palače v vilo Frogmore Cottage v Windsorju, naj bi bila tako povsem logična posledica skrhanih odnosov, poročajo britanski mediji, razočarani, da se je pravljica o »fantastičnih štirih«, kot so jih krstili, že končala.

No, morda le ostaja kanček upanja, da je vse skupaj preprosto prenapihnjeno in zgolj plod domišljije rumenega tiska: vojvodinja Cambriška je nedavno namreč zaupala, da nestrpno pričakuje prvega otroka Meghan in Harryja, ki bo kronal ljubezen srečnega para, bratranca ali sestrične pa se nadvse veselita tudi princ George in princesa Charlotte.