»Želimo vam srečno novo leto in se vam zahvaljujemo za podporo. Veselilo nas je, ko smo se v preteklem letu srečevali po svetu in komaj čakamo, da vas v novem letu spoznamo še več. Upamo, da vam leto 2020 prinese zdravje in srečo,« sta Harry in Meghan zapisala ob kolažu fotografij, s katerimi sta voščila svojim sledilcem.
V videu je mogoče videti fotografije z njunih poti po svetu in srečanj z mnogimi ljudmi, seveda tudi znanimi osebnostmi, na primer z Edom Sheeranom. Za glasbeno spremljavo čestitke sta zakonca izbrala pesem skupine Coldplay.


6. maja se je Harryju in Meghan rodil prvorojenec


Prva fotografija v kolažu je povsem nova fotografija princa Harryja in sinka Archieja, ki je bila posneta v Kanadi, kjer je družinica skupaj z Meghanino mamo Dorio Ragland preživljala božične in novoletne praznike. Vso pozornost je seveda kot navadno ukradel mali Archie, ki je tokrat navdušil v zimskih oblačilih. Mnogim je v oči padla prikupna kapa, ki jo zakonca Sussex seveda nista izbrala naključno, saj jo izdeluje novozelandsko socialno podjetje. Za vsako kapo, ki jo prodajo, namreč eno podarijo nekomu, ki jo potrebuje. Kapo so kot darilo zakoncema Sussex poslali, še preden se je Archie rodil, po objavi fotografije pa so se na sedež podjetja začela vsuvati naročila.Za zakoncema Sussex je seveda razburljivo leto, razveselil ju je prihod prvorojenca, v dokumentarnem filmu pa sta priznala, da jima zaradi neprizanesljivih britanskih tabloidov ni vedno lahko. Morda sta se tudi zato odločila, da bosta božične praznike preživela v Kanadi in ne skupaj s kraljico, princem Williamom in vojvodinjo Kate.


Lani sta zakonca Sussex božič preživela s kraljevo družino