Dobrote s kozjo skuto

Jabolka, polnjena s kozjo albuminsko skuto in prelita z javorjevim sirupom

Sestavine

  • 4 jabolka
  • 200 g sveže kozje skute
  • javorjev sirup

Priprava

  1. 1Jabolkom izrežemo peščišče.
  2. 2Napolnimo jih s svežo kozjo albuminsko skuto (po okusu dodamo vaniljev sladkor, cimet, klinčke).
  3. 3Pečemo 20 minut pri 200 stopinjah.
  4. 4Še vroče prelijemo z javorjevim sirupom.
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

ZAVRNI STRINJAM SE