Kaj vas je prepričalo, da ste se začeli ukvarjati z ajurvedo?

Številni moji sorodniki so bili ajurvedski zdravniki in 200 let zdravili z njo v vasi 200 kilometrov iz Mumbaja. Tudi mene so, vendar me je oče, ko me je pri desetih letih nenadoma začel boleti želodec tako strahotno, da sem se zvijala po tleh, peljal k zdravniku. Zdravnik je rekel, da me bodo operirali, če bolečina ne bo popustila v 24 urah. Očetu je brat svetoval domača zdravila in klistir. Zdelo se mi je, da umiram, takoj po klistirju pa je bolečina izginila. Ajurveda me tedaj ni zanimala, a se tega spomnim še danes. Za njen študij me je navdušil moj mož dr. Pankaj, ki takrat še ni bil ne zdravnik in ne moj mož, bil pa je dober prijatelj. Umetnosti branja srčnega utripa se je naučil od tibetanskega meniha Ramdasa, česar je pot...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!