Vidim, da imate na levi roki zanimivo, estetsko dodelano tetovažo z drevesom. Takšne še nisem videla. Kaj pomeni?

To je personalizirana tetovaža, ki mi jo je naredil prijatelj. Predstavlja drevo, ki je simbol rasti, napredka, pa hkrati krog kot sporočilo: Kar daješ, to dobivaš. Na levi strani je klasje, slovenski simbol rodnosti, na desni vrtnica kot simbol ljubezni in družine, črtice pa simbolizirajo dinamiko, veter – zato, ker imam rad vse športe, povezane z njim, denimo kolesarjenje. Včasih sem se ukvarjal z jadralnim padalstvom.

Nikoli nisem občutil, da bi z raziskovanjem pravega vzroka za invalidnost dosegel notranji mir. 

Vidijo se tudi korenine drevesa.

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!