Kakor kameleona se zmoreta preobraziti iz zvezdniškega para v povsem vsakdanja zakonca, ki se sproščeno sprehajata po Malibuju in kot skrbna starša klepetata o težavah njunih najstniških otrok, ki pa sta že na pragu zelo uspešne kariere v modni industriji.

Cindy Crawford, ena najuspešnejših manekenk in fotomodelov vseh časov, je danes opevana podjetnica, ki oblikuje pohištvo in notranjo opremo, izdeluje svojo lastno kozmetično linijo, zastopa elitno znamko ur Omega, obenem pa podpira številne dobrodelne organizacije. Občasno še kdaj pozira, predvsem pa vzgaja otroka, Presleyja in Kaio, ki sta že zakorakala po stopinjah staršev in navdušila številna velika imena v svetu mode. Seveda, tudi Rande Gerber ni od muh. Prav tako nekdanji maneken, ki ga je Cindy spoznala po ločitvi od Richarda Gera in poročila leta 1998, je pravi gostilniški mogotec. Lastnik Gerber Groupa, ki je prava zakladnica razkošnih restavracij, barov in pubov po vseh ZDA, je tudi ustanovitelj blagovne znamke ruma Caliche Rum in tekile Casamigos, pri kateri je sodeloval s prijateljem Georgeem Clooneyjem. Skupaj sta Cindy in Rande torej videti nepremagljiva in prav takšna je tudi njuna ljubezen. In ob vprašanjih, ali je njuno življenje naravnost popolno in pravljično, običajno z nasmehom skomigneta z rameni, češ, verjetni to ni daleč od resnice.

»Skupaj sva že zelo dolgo in dejstvo je, da najina ljubezen brez pristnega prijateljstva ne bi cvetela,« je nekoč povedala Cindy. »Dejansko sva drug drugemu zelo všeč in se spoštujeva. Skupaj se zabavava in veliko smejiva. Sva najboljša prijatelja, no, tudi kemija je seveda zelo pomembna sestavina dobrega odnosa!« »Imam najčudovitejšo ženo na svetu,« se je namuznil tudi Rande. »Zame se ni v teh skupnih letih prav nič spremenila, vsako jutro, ko se zbudim ob njej, pomislim, kakšno srečo imam!«»Seveda je za zdravo družinsko življenje nujno tudi, da smo vsak večer skupaj pri mizi,« je še modro povedala Cindy in pristavila, da glede na natrpane urnike vseh štirih nekako še vedno delujejo kot povsem običajna družina. »Nujno je, da si smiselno določiva prioritete. Ko eden od naju dela, je drugi vedno doma. Da varuje trdnjavo. Pa tudi življenje v Malibuju je mnogo bolj sproščeno in enostavno. Tu se veliko ukvarjamo s športom, kolesarimo in hodimo, medtem ko je bilo v New Yorku vse postavljeno na glavo.«Življenje jima občutno olajšuje dejstvo, da sta si oba ustvarila karieri, ki ju osrečujeta. Tako tudi otroka lažje razumeta, zakaj morata kdaj od doma za več dni, obenem pa sta najstnika tudi že vključena v družinske posle. V Randovih restavracijah pogosto pomagata osebju, Cindy pa se je zadnja leta prelevila v njuno mentorico v modni industriji. Ta je, kot ni nobena skrivnost, polna neprijaznih pasti, s katerimi bi rada svojima najstnikoma prizanesla in jima pomagala do pozitivnih izkušenj in delovnih vrednot. »Prav to mi je pri njej najbolj všeč,« se je svoji ženi nekoč poklonil Rande. »Družina je edina v njenem srcu. Rada skrbi za vse nas, veseli jo, da smo srečni in zadovoljni. Čeprav je veliko ime v modni industriji, se nikoli ne vede vzvišeno. Vedno pomaga vsem okoli sebe in nikoli ne zahteva ničesar v zameno. Ona je središče mojega vesolja.«