»Čedalje bolj sem alergična na besede, da je pes zelo hvaležen. Ali mucek, sploh tisti iz groznih razmer, ki ga posvojiš. To ni res! Tudi pes ne pozna termina hvaležnost niti teh občutkov. Gre za žival. Pa to ne pomeni, da je nimam rada, prav nasprotno!« 

Istega dne, ko je zavetišče Horjul vzelo v svojo zaščito malo morje psičkov, so sprejeli še psico s tremi mladiči in pet drugih psov. »Šlo je za res ekstremne razmere in dokazali smo, da je naša ekipa z veliko truda sposobna poskrbeti za živali tudi tedaj,« se s ponosom spominja Polona Samec, ki v zavetišču dela in živi s svojo družino. Lani so na območju 13 občin od Sežane do Kamnika, kolikor jih pokrivajo, vsega skupaj oskrbeli 179 psov in 577 ma...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE