Česa še ni počela Violeta Bulc? Nekdanjo profesionalno košarkarico je študijska pot po diplomi na fakulteti za elektrotehniko peljala v Ameriko, v San Franciscu jo je v roke prijel star korejski modrec in z disciplinirano vajo je korak za korakom osvojila črni pas v taekwondoju. Vrnila se je v domovino, si ustvarila družino in po spletu okoliščin začutila potrebo po dodatnem raziskovanju človeških zmogljivosti. S svojim znanjem je posegla v gospodarstvo kot svetovalka številnim podjetjem na področju razvojnih strategij in kasneje še v politiko, leta 2015 je za piko na i postala komisarka v Evropski uniji, prevzela je resor za promet. Zdaj je doma, snuje načrte. 

Naučila sem se šamanskih tehnik, ki so mi pomagale is...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!