Zvezdniški slovensko-hrvaški duo si je za prizorišče novega videa izbral srednjeveško mestece Dubrovnik, kjer so snemali tudi televizijsko serijo Igra prestolov, po kateri pesem nosi ime. Pod režijo se je podpisal hrvaški režiser Darko Drinovec, v videu pa se ob igranju čelistov Luke Šulića in Stjepana Hauserja pred očmi gledalca odvijajo podobe Dubrovnika z vizualnimi učinki, ki spominjajo na priljubljeno serijo. 

Glasbenika glavnega igralca v novem videu nista izbrala naključno ali zgolj zaradi serije. Po besedah Hauserja sta želela promovirati lepote Dubrovnika, na katerega ju vežejo lepi spomini. Česa pa se lahko oboževalci nadejajo na novem albumu? Glasbenika sta nanj uvrstila 14 priredb priljubljenih filmskih uspešnic, iz zakladnice klasične in sodobne filmske ter televizijske glasbe. Album Score izide 17. marca, 2Cellos pa obljubljata, da se bosta na njem predstavila z novim zvokom in slogom. Pri snemanju se jima je pridružil Londonski simfonični orkester pod taktirko dirigenta in aranžerja Robina Smitha. Pod produkcijo albuma je poleg obeh glasbenikov podpisan tudi Nick Patrick, so sporočili iz založbe Menart, ki skrbi za promocijo dua.

Album bo poleg omenjene uvodne skladbe prinesel še priredbe skladb iz filmskih uspešnic, kot so My Heart Will Go On iz Titanika, For the Love of a Princess iz Hrabrega srca, May It Be iz trilogije Gospodar prstanov, Now We Are Free iz uspešnice Gladiator in in Moon River iz klasike Zajtrk pri Tiffanyju. Slovenski poslušalci jih bodo kmalu po izidu albuma lahko slišali tudi v živo, saj bosta 2Cellos skupaj s simfoničnim orkestrom RTV 7. in 8. aprila nastopila v ljubljanskih Stožicah. Povpraševanje je tako veliko, da so za prvi glasbeni spektakel vstopnice že pošle, še nekaj pa jih je na voljo za 8. aprila.