Kozje dobrote

Testenine s svežim kozjim sirom in paradižnikom

Posebna lastnost kozjega mleka je, da je lahko prebavljivo in zato zelo zaželeno pri ljudeh, ki imajo intoleranco na kravje mleko. Izdelki iz kozjega mleka se zadnja leta pogosteje pojavljajo tudi v vsakodnevni prehrani.

Sestavine

  • 200 g svežega kozjega sira
  • 150 g paradižnika
  • 2 žlici oljčnega olja
  • 2 stroka česna
  • 400 g testenin
  • sol, origano

Priprava

  1. 1Paradižnik in česen prepražimo na oljčnem olju ter dodamo svežo kozjo skuto.
  2. 2Še vroče prelijemo po testeninah ter potresemo z origanom.
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

ZAVRNI STRINJAM SE