Če se vrneva na izhodišče: kako vzgojiteljica, kar ste po osnovnem poklicu, postane osebna trenerka in terapevtka?

Moja življenjska pot je bila vseskozi usmerjena k vodenju. V mladosti sem bila športnica; vadba in treniranje mi nista tuja. Vzgojiteljski poklic je bila moja otroška želja. Sledila sem ji. Otroci so bili vedno moje veselje in najboljši učitelji. Po letih dela v vrtcu sem v nekem trenutku izbrala poslovno pot terapevtke. To je usmerjati ljudi k bolj zdravemu življenju, kar je po svoje tudi vzgajanje. Vzgajanje družin. Delo, ki ga opravljam, združuje vse komponente, o katerih sem razmišljala že kot najstnica – pomagati ljudem do polnejšega življenja.

Biti ob otroku, ki prestaja hudo bolezen, se pogovarj...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!