Zabava za dojenčka je med Američankami priljubljen običaj, ki ga bodoči mamici navadno pripravi ena ali več prijateljic. Za Meghanino slavje je poskrbela teniška šampionka Serena Williams, ki je v prestižnem newyorškem hotelu Mark Hotel najela luksuzni dvonadstropni apartma, za katerega je odštela kar 75 tisoč dolarjev na noč. V njem je bilo dovolj prostora za elitno skupino najboljših prijateljic in prijeteljev Meghan, med katerimi so tudi zvezdnice kot svetovno priznana odvetnica in žena Georga Clooneya Amal Clooney, Abigail Spencer, Meghanina soigralka iz serije Nepremagljivi dvojec, Gayle King, priljubljena ameriška TV voditeljica, in stilistka Jessica Mulroney, katere otroke je Meghan lani vključila v obred svoje kraljeve poroke. 


Na zabavo je prišla tudi Amal Clooney.


Povabljenke so kot veleva tradicija na zabavo prinesle tudi darila, a zaenkrat še ni znano, kaj vse so kraljevi nosečki izbrale, saj Meghan niti enega izmed njih ni odvila med slavjem. Veselega opravila se želi lotiti skupaj s soprogom princem Harryjem, najverjetneje še preden bosta odrinila na njuno zadnje skupno potovanje z letalom preden pozdravita novorojenčka, in sicer v Maroko, kamor se odpravljata v soboto. 


Tv voditeljica Gayle King ni želela razkriti, kakšno darilo je izbrala Meghan.


Meghan, ki obožuje rože, je svoje prijateljice na zabavi presenetila tudi s cvetlično obarvano delavnico oblikovanja šopkov. Povabljenke so dobile na voljo najrazličnejše čudovito rezano cvetje, cvetličarski mojster pa jih je učil pravil, katere vrste rož kombinirati v vazo. Na koncu je vsaka izmed njih ustvarila svoj dekadentni šopek, da pa cvetje ne bi šlo v nič, je Meghan poskrbela tudi za dobrodelno noto delavnice. Poklicala je lokalno organizacijo Repeat Roses, ki zavrženim cvetlicam podari novo življenje z njimi pa polepša dan nekomu v stiski. Na Meghanino željo so šopke razposlali v bolnišnice na otroške onkološke oddelke in tako razveselili bolne otroke, ki ne smejo zapustiti bolniške postelje.  


Foto: Repeat Roses


So pa paparazzi na zabavi v New Yorku pogrešali vsaj dve Meghan pomembni osebi, svakinjo Kate in mamo Dorio Ragland. Prva je izlet čez lužo izpustila, ker v tem tednu zimske počitnice uživata njena otroka princ George in princesa Charlotte, zato se je petčlanska družina Cambridge podala na njim priljubljene zasnežene strmine Francoskih Alp, ugibajo poznavalci. A Meghan bo še dobila priložnost, da se pred prihodom otročička poveseli tudi z njima, v Londonu ji bodo namreč pripravili še eno zabavo za dojenčka.