Od kod zamisel za stilske tablice, kdo je zaslužen za idejo?
Zamisel za stilske tablice sega veliko let nazaj, ko sem želela staremu kolesu, ki mi ga je podarila babica, dodati nekaj več osebnega stila. Najprej sem staro kolo prebarvala, vendar se mi je še vedno zdelo, da nekaj manjka. Tako se je porodila ideja o lepi, stilski tablici, ki bi kolesu dodala nekaj osebnosti. Na trgu takrat nisem zasledila nobenih estetskih tablic, še manj pa enostavnega načina, kako pritrditi tablico na kolo. Ideja je potem veliko let mirovala in se nato prebudila v Maleziji, kjer sva s takratnim fantom delala v kolesarski delavnici. Tam sva dobila potreben pogum za uresničitev ideje. Bila sva tako navdušena, da sva po končanem delavniku še dolgo v noč izdelovala prototipe tablic, držala za tablice, oblikovala prve dizajne, izbirala ime, načrtovala spletno stran …

Kateri je osnovni namen stilske tablice in zakaj bi jo komu priporočili za darilo?
Zabavne tablice za kolo so domiselno darilo za dekoracijo kolesa. Različni dizajni z duhovitimi napisi razveselijo mestne, športne in otroške kolesarje. Barvit dodatek poskrbi za nekaj osebnega stila, odsevnost tablice pa tudi za malo več varnosti.Kakšni so dozdajšnji odzivi strank? Ste zadovoljni s povpraševanjem?
Naše stranke so navdušene tako nad našim izdelkom kot samo idejo tablic za kolesa. Prepoznavnost in povpraševanje vztrajno rasteta. Seveda pa se nobena stvar ne zgodi čez noč. Izziv dobre prodaje je tudi v tem, da je naš izdelek na trgu novost in je zato prepoznavnost še toliko zahtevnejša.


Kdo so vaše stranke? Bi lahko izdelali profil tistih, ki jih zanima takšna kolesarska oprema? 
 

Naše stranke imajo aktiven življenjski slog, pri vsakodnevnih opravkih uporabljajo svoje kolo ali pa imajo otroke, ki kolesarijo. Velikokrat se tablice uporabijo kot izvirno darilo.
So tablice primerne za vse tipe koles? Se zanje odločajo tudi gorski kolesarji, bolj ambiciozni športniki itn.? 

Tablice so primerne za vse tipe koles. Sicer je res, da pri specifični vožnji, kot je downhill, niso tako popularne, saj se tam višina sedeža velikokrat spreminja in tudi kakšen padec več se zgodi. Največ naših tablic je tako na mestnih in otroških kolesih. Je pa res, da so se nekaterim našim strankam zdele tablice tako domiselne, da so jih pritrdili tudi na svojo »specialko«.  

Kolo je zadnja leta tudi pri nas vse bolj uveljavljeno ekološko prevozno sredstvo, za mnoge pa tudi modni dodatek. Ni torej pomembno le, da nas pripelje do cilja, pomembno je tudi, da se tja pripeljemo v slogu. Se strinjate? 

S tem se popolnoma strinjam. Kolo že nekaj časa ni zgolj prevozno sredstvo, ampak postaja del osebnega imidža in prepričanja. Kolesa postajajo unikati ter nekakšni statusni simboli, s katerimi se poistovetimo. Vsako kolo ima poleg uporabne vrednosti za vsakega posameznika tudi osebno in estetsko vrednost. Zakaj mu ne bi dodali nekaj lastnega stila, ki kolo naredi nam bolj ljubo in hkrati drugačno od ostalih?
Ali izdelke prodajate tudi v tujino? Ali ponujate še kakšno dodatno opremo poleg tablic? 

Naše tablice prodajamo prek spleta tudi v tujino. Nekaj smo jih poslali že v Čile, Malezijo in Avstralijo. Za zdaj ponujamo samo tablice, imamo pa kar nekaj idej za prihodnost, ki pa naj za zdaj še ostanejo skrivnost.

Se spominjate, kaj je pisalo na prvi izdelani tablici?
Večino prvih dizajnov smo oblikovali v malezijski kolesarski delavnici in jih še vedno prodajamo v naši spletni trgovini. Med prvimi sta bila tako napisa working on good vibes in all ass no gas, ki duhovito poudarjata, da kolo poganjajo dobra volja in mišice.
Od kod črpate zamisli za napise? Ali so ti tudi plod domišljije naročnikov? 

Ideje za napise se velikokrat kar same pojavijo ali pa vzklijejo pri kakšni asociaciji. Vse, tudi tiste najbolj nore skrbno zapišemo. Nekaj idej smo dobili tudi od naših strank in smo jih že vključili v ponudbo.