Rožnata

Niso je zaman nadeli Barbie punčki. Tako ženstvena je. Udarna, vesela, kričeča, bleščeča. Mislite pozitivno, mislite rožnato! 

Črte

Vseh velikosti, barv, debelin. Premice, daljice, konveksne, konkavne, psihadelične in komaj opazne. Začrtajte svoj prihod kamorkoli vas ponese modna pot. 

Rumena

Kot sonce, ki ga v mrzli zimi tako zelo pogrešamo. Ne bojte se je. Odtenkov rumene je namreč nešteto in prav vsi so dovoljeni. Zato le pogumno tudi svetlolaske. 

Prosojnost

Igra prosojnosti je dolga leta pisala stroga pravila. V mejah spodobnosti. Če razkrijete eno, zakrijte drugo. A bolj kot je ženskam vseeno, kaj si mislijo moški, hitreje se topi ta ledeni oklep. Prosojni kosi še nikdar niso bili tako modni, kot zdaj. Edini pogoj za njihovo uporabo: samozavest!

Belina

Od glave do peta. Že dolgo ne več rezervirana samo za neveste. Rešite enačbo z dolgo belo obleko, ali pa sestavite izgled z različnimi kosi, edini pogoj. Belina! 

Rožice

Če nam jih ne prinašajo moški, moramo zanje pač poskrbeti same. Nežnih cvetov ni nikoli preveč. Zavijte na pot romantičnih vrtnic, rajskih cvetlic ali abstraktnih cvetnih podob. Realistične ali retro upodobitve, dvomienzionalen tisk ali rožne skulpture, ki kot okraski skačejo z modnih kosov. Izbira je vaša.