Čeprav je poletje najlepši letni čas, ko naša naravna lepota najbolj pride do izraza, želimo lepotne rutine kar najbolj zmanjšati in hkrati z njimi doseči kar največji učinek. To sezono smo se odločile narediti nekaj ključnih preobratov, ki nam bodo olajšali vsakdan. Predstavljamo vam nekaj nasvetov in trikov, s katerimi boste vedno videti dobro ne glede na visoke temperature in pomanjkanje časa.


Mislite nase

Po izrazito težkem obdobju za vse nas sta tukaj poletje in čas, ko lahko zasijemo v polnem sijaju. Še kako je pomembno, da poskrbimo za svoj duševni mir, se organiziramo in uravnotežimo svoje zasebno in poslovno življenje. Številne ženske morajo najpogosteje žonglirati med službo in družino, kar je včasih zelo zahtevna naloga, zato je pomembno misliti tudi nase in si življenje kar najbolj olajšati. Malenkosti pomagajo in včasih se skrivajo tudi v majhnih lepotnih rutinah.

Dovolite si nenačrtovano

Naše življenje krojijo urniki, a če je mogoče, si privoščite izlete, potovanja in rituale, s katerimi si boste ugodili in privoščili premor v stresnem vsakdanu. Svet se ne bo ustavil, če se boste danes malo upočasnili. Včasih je topla kopel z najljubšo knjigo ob koncu dneva vse, kar potrebujemo za povrnitev dobrega počutja. Ste pristne in točno takšne lepotne rituale potrebujete. Ni lepšega občutka od brezskrbnosti, ko veš, da so tvoje noge v vsakem trenutku pripravljene kavbojke zamenjati za oblekico.

Vedno gladka koža, ker lahko pričakujete več

Hidratacija izvira od znotraj, a tudi zunaj, zato bodite nežne do sebe. Odstranjevanja dlačic se pogosto lotimo z britvico, kar je nekaj najhujšega, kar lahko naredimo svoji koži, posebej ko gre za visoke temperature. Razdraženost, pordelost in suha koža nikakor ne morejo izgledati dobro. Na milijone žensk po vsem svetu zato zaupa napravi Philips Lumea IPL serije 9000, ki je njihova najhitrejša in najučinkovitejša IPL rešitev do zdaj. Zagotavlja preprosto odstranjevanje dlačic s celotnega telesa, zato lahko gladkost kot iz salona dosežete v udobju svojega doma. Lumea IPL serije 9000 s tehnologijo SenseIQ je zasnovana, da razume vašo kožo, saj prepozna njen odtenek – tudi če sezonsko sonce spremeni vašo barvo – in izbere najprimernejšo nastavitev svetlobe. Senzor SmartSkin zazna ton kože in ponudi najprimernejšo nastavitev svetlobe za prepoznan odtenek, naprava pa deluje nežno tudi na najobčutljivejših predelih. Philips Lumea je programirana na 450.000 osvetlitev, kar je ekvivalent za 39 let njene uporabe, s 4 pametnimi nastavki pa je popolnoma prilagojena za optimalno uporabo na vseh delih telesa, saj omogoča učinkovit tretma na vaši poti k šestim mesecem gladke kože brez dlačic*. Poleg tega aplikacija Lumea IPL omogoča stalno podporo in po meri prilagojeno izvajanje tretmaja. Je odličen zaveznik v boju proti dlačicam, ki omogoča dolgotrajne rezultate, in naprava, s katero privarčujete denar in čas, hkrati pa je enako učinkovita kot tretmaji v salonih. Philips Lumea za številne dame hitro postane najlepši lepotni pripomoček. Sodobna zasnova, lahkotnost in praktičnost – Lumea je zagotovo naprava, od katere se ne boste ločili niti na potovanju, saj vam zagotavlja, da v vsak nov življenjski trenutek zakorakate brezskrbno. Več o tej revolucionirani napravi lahko preberete tukaj.


*Povprečni rezultat: 77 % manj dlačic na nogah po 12 tretmajih.

Naročnik oglasne vsebine je Philips