V poletnih dneh je seveda najbolje, če je človek lahko brez ličil, a vendar, kaj narediti, ko se ličilom ne moremo izogniti?

Obožujem kremna rdečila. Omogočajo najbolj preprosto in najhitrejšo svežino, s katero vaš obraz zasije. S prstom rdečilo nanesete na sredino lične kosti, na ustnice in na rahlo na veke. Tudi z bronzerji lahko ustvarimo čudovite videze, a ne smejo biti pretemni za našo polt. Mehko osenčimo obraz pod ličnicami, na vekah in pod čeljustjo in ustvarimo lep zagorel videz.Verjetno je največja dilema, kateri puder izbrati poleti, kaj vi svetujete?

Izogibajte se težkim mastnim pudrom v stiku, ki se bodo na poletni vročini le topili, svetili in »lezli« v gube, poskusite z lahkotnejšimi teksturami, tekočimi pudri, ki vsebujejo tudi kaj silikona, saj bo ta bolje prenašal vročino in tekstura se ne bo spreminjala.

Sveža, žareča in zdrava polt bo vedno v trendu, kot vsako poletje imamo nove odtenke in kombinacije pastelnih barv, senčenje pa pojenja, končno (smeh).    

Kaj pa kombinacija kreme za sončenje in tekočega pudra, lahko to dvoje zmešamo na čopiču ali prstu?

Lahko, seveda, le pazite, da krema za sončenje za seboj ne pušča »beline«, ker bo ta vplivala na barvo pudra. Kremo za sončenje in puder lahko zmešate na hrbtni strani dlani in s prsti nanesete enakomerno v tankem sloju na obraz, vrat in dekolte.

Katera je po vaših izkušnjah najboljša vodoodporna maskara?

YSL Volume Effet Faux Cils in MaxFactor 2000 calories.Kaj pa ostala ličila, črtala, senčila, šminke, lahko najdemo tudi vodoodporne različice? Katere so najboljše?

Zame so novo odkritje fantastične kremne sence, ki so lahko tudi črtalo – Nouba Write & Blend ter Aqua XL Color paint in Aqua Matic znamke Make Up For Ever. Izjemne pigmentacije in preproste teksture za nanos in uporabo. Za ustnice lahko uporabljate samo svinčnik za obrobo za nanos čez cele ustnice, priporočam Aqua Lip znamke Make Up For Ever in Soft Lip Liner znamke Artdeco.

Kakšni so aktualni trendi ličenja? Je senčenje še tak hit?

Sveža, žareča in zdrava polt bo vedno v trendu, kot vsako poletje imamo nove odtenke in kombinacije pastelnih barv, senčenje pa pojenja, končno (smeh).