Afroditina nova linija razkriva skrivnosti lepote v celovitem obredu, ki nemudoma zadovolji kožo ne glede na leta. Nega je sestavljena iz štirih korakov: 

Začnemo s podlago. Za dolgoročno vlaženje in zaščito pred posledicami onesnaževanja okolja izberemo Anti-pollution serum s stoodstotno naravno patentirano hialuronsko kislino, ki z inovativnim mehanizmom delovanja ohranja vitalnost celic pred poškodbami onesnaževalcev, ščiti keratinocite pred oksidativnim stresom, omogoča takojšnje in dolgotrajno vlaženje, ali Pomlajevalni serum z bioaktivnimi peptidi in morskim kolagenom, ki briše sledi finih linij in gladi gube, stimulira celično aktivnost in s tem pospeši sintezo kolagena in hialuronske kisline ter intenzivno vlaži ves dan. 

Delovanje seruma dopolnimo z Vlažilno učvrstitveno kremo ali Hranljivo učvrstitveno kremo. Prva je namenjena normalni do mešani koži in s stoodstotno naravno patentirano hialuronsko kislino, provitaminom B5 in betaglukanom izdatno vlaži in preprečuje čezmerno izhlapevanje vlage iz kože ter jo vidno učvrsti. Hranljiva različica kreme pa je s stoodstotno naravno patentirano hialuronsko kislino in ceramidi namenjena suhi koži, saj jo bogato nahrani, dodatno navlaži ter spodbuja njeno obnovo. 

Nego dopolnimo z Intenzivnim očesnim serumom, ki se hitro vpije in z izvlečkom drevesa yarumo, ledenim vinom ter bioaktivnimi peptidi zagotavlja takojšen videz zmanjšanja gub in podočesnih vrečic ter dolgoročno glajenje gub okrog oči. 

Pika na i je pomlajevalna maska Glow, ki jo lahko uporabljamo na dva načina: če jo na obraz nanesete čez dan, jo pustite delovati 20 minut in nato pobrišete ostanke s tonikom, lahko pa jo nanesete zvečer in pustite intenzivno delovati čez noč ter se v novo jutro prebudite kot prerojeni. Maska z encimom papainom, pridobljenim iz papaje, namreč že po prvem nanosu daje videz mlajše kože, ki je gladka in mehka, saj stimulira obnovo kožnih celic in poveča sijaj kože ter vidno zmanjša nepravilnosti. 


Stoodstotna hialuronska kislina naravnega izvora
Zaradi majhne molekulske mase prodre skozi povrhnjico in uravnava notranje vlaženje kože, omeji izhlapevanje vode iz povrhnjice, hkrati pa zaradi svojih higroskopičnih lastnosti nase veže vodo ter s tem v koži deluje kot rezervoar vlage.