Kateri so vzgibi, ki vas vlečejo, da potujete?  

Spomini, spomini, spomini. To je edino, kar v življenju na stara leta šteje. Lepi spomini. Potovanja nedvomno pustijo pečat, zato grem s hčerkama res rada kam, kjer vem, da bo malo drugače od vsakdanjika in se bomo z veseljem spominjali, kako lepo je bilo, ko bomo gledali slike. 


Kakšne asociacije vam vzbuja jesenski čas? 

Načeloma nisem pretirana navdušenka nad jesenjo. Raje imam konkretno zimo ali konkretno poletje. Na splošno mi v življenju ni najbolj všeč nič, kar je nekje vmes.
 


Ste se že odločili, kje boste preživeli krompirjeve počitnice in kako? Kako kreativno preživljate skupni čas z družino? 

Za jesenske počitnice nimamo posebnih načrtov, bržkone se bomo odločili v zadnjem trenutku. Nekaj destinacij imamo na izbiro, bomo videli, katera bo prevladala. Sicer smo dobro izkoristili poletne počitnice, tako da nam ni treba kam posebej in tudi ne za ves teden, ampak kvečjemu za nekaj dni.

Z otroki so počitnice aktivne, kajne. Kako poskrbite, da se imate lepo, pa da je čim manj nevarnosti, da vas ne doleti kakšna nezgoda? 

Z morebitnimi nevarnostmi, ki naj bi prežale na poti, se ne ukvarjam. Nesreča nikoli ne počiva in nas lahko doleti kadar koli in kjer koli, tudi doma. Potrudim se že, da tisto, kar lahko, predvidim in poskrbim, da se ne bi zgodilo, vse drugo pa prepuščam naključju. Počitnice ne morejo biti nič drugega kot lepe, že zato, ker se starši ne obremenjujemo s službo in ves čas posvetimo svojim škratom.