Začniva na koncu. Do česa ste se dokopali, ko je bila knjiga o (ne)srečnih koncih spisana?
Napisala sem knjigo o partnerskih odnosih, ki se marsikdaj zaradi različnih razlogov ne obnesejo. Njena dodana vrednost je, da na vse dogodke gledam iz zornih kotov obeh partnerjev in ju skušam razumeti. Tako si prizadevam bralcem pomagati najti odgovore, ki jih pestijo po koncu zveze in pri iskanju novega partnerja. V priročniku napeljujem k temu, da je vsak konec razmerja lahko srečen, čeprav se posamezniku v trenutku razhoda zdi najbolj boleča stvar na svetu. Ko je bila knjiga spisana, sem ugotovila, da je bistveno živeti polno in srečno življenje in nikoli ne obupati nad ljubeznijo; ne glede na to, kako težko nam je in koliko padcev smo doživeli. In preživeli. 

Bil je moj prvi fant, bila ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!