Je prava enciklopedija o stresu, strahovih in reaktivnosti pri psih ter naravnost imenitna sogovornica o tem, kako jih vzgajati njim prijazno. O vsem naštetem izobražuje lastnike, veterinarsko osebje, delavce v zavetiščih in druge pasje inštruktorje, sodeluje pa tudi z različnimi evropskimi kinološkimi organizacijami in je mentorica v organizaciji PDTE (Pet Dog Trainers of Europe). Pred kratkim je Raili Halme prvič obiskala Slovenijo, kjer je v sodelovanju s pasjo šolo Za psa iz Ljubljane organizirala dvodnevno delavnico o življenju s t. i. reaktivnimi psi. 


Človeštvo sobiva s psi že tisočletja, pa vendar se velikokrat zdi, da še nikoli ni bilo toliko težav v vedenju psov kot danes. Zakaj je tako?
Kriv je stres. Natančneje: stres pri človeku, ki se prena&s...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE