Hitro kosilo

Puranji zvitki na nabodalu s čemažem in pečeno rdečo papriko

Privoščite si prvo žar specialiteto te sezone. Takšna nabodala so slastna, sočna in sveža, navdušila pa bodo tudi goste.

Sestavine Za 4 osebe

  • 600 g puranjih filejev (8 trakov, dolgih 25 cm, širokih 2 cm in debelih 0,5 cm)
  • 16 čemaževih listov
  • 4 pečene rdeče paprike (podolgovate)
  • sol, mleti poper
  • 4 lesena nabodala
  • maščoba za žar

Priprava

  1. 1Puranje meso, narezano na trakove, solimo, popramo, obložimo s čemaževimi listi in rezinami pečene rdeče paprike ter zavijemo v zvitke.
  2. 2Po dva nabodemo na leseno nabodalce in spečemo na žaru.
  3. 3Pečene ponudimo s poljubno prilogo.
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

ZAVRNI STRINJAM SE