Težko pričakovane veteranske igre Invictus, ki jih letos podpira tudi ameriška prva dama Melania Trump, so medijem prinesle še eno poslastico: športnega dogodka, namenjenega poškodovanim junakom z bojišč, se je ob pobudniku in organizatorju princu Harryju udeležila tudi privlačna ameriška igralka Meghan Markle.



Televizijska zvezdnica prav v Torontu ustvarja priljubljeno odvetniško serijo, zato bi bilo zelo nenavadno, če ne bi izkoristila priložnosti tudi za prvi javni nastop ob svojem princu, ki jo je, seveda, obiskal tudi na prizorišču snemanja in razveselil ekipo. »Podpira jo v karieri in je izjemno razumevajoč,« so povedali srečni navzoči, ki so še pristavili, da je Harry, pa čeprav kraljevske krvi, zelo skromen in preprosto ter izjemno prijeten sogovornik.



No, pa saj o tem ni dvomil nihče, smo pa bili vsekakor radovedni, kako se bo Meghan odrezala v svojem prvem javnem nastopu ob kraljevskem izbrancu. Kot so povedali navzoči, je bila igralka, ki se je za dogodek – s Harryjem sta si ogledala partijo tenisa – napravila preprosto, a vsekakor privlačno, v oprijete kavbojke in bluzo, sprva nekoliko nemirna, a se je kaj hitro privadila radovednih pogledov in fotografskih objektivov, ki so bili ves čas uperjeni v priljubljeni par. Naklonjenih pogledov, dotikov in nasmehov ni manjkalo, vsakdo si je lahko napasel oči na podobah ljubezni, ki jo bo, tako upajo vsi, prav kmalu kronala še poroka …