Končajte zvezo s spolnim in čustvenim impotentnežem

V središče svojih težav ste postavili partnerjevo spolno nezmožnost. Čudi me, da ste ta vidik vajinega odnosa tako izpostavili.

Odnos med partnerjema vedno obravnavamo celostno. Ljudje iz vašega okolja vam želijo pomagati, vam odpreti oči, a za vsa dobronamerna opozorila ste gluhi. Sprašujem se, ali bi sploh napisali to pismo, če bi bil vaš mož zmožen spolne združitve z vami. Zdi se, da vse drugo kar nekako prenašate, čeprav vas stalno ponižuje, žali in čustveno zlorablja. Pravite, da ste ženska z bolj nizko samopodobo. A vaša podoba ni nizka, ampak je popolnoma na tleh. Vsaka čustveno zrela ženska bi šla s tipom, ki koketira in se slini ob drugih ženskah, na zmenek le enkrat in nikoli več. Vi pa ste s takim tipom v zvezi že dve leti. Omenjate, kako nizkotno se vede do vas med spolnostjo, nakazujete, da pristajate še na hujša ponižanja, vi pa nič. Niti trohice samospoštovanja ne premorete.

Sicer je prav možno, da je vzrok za vedenje in odzivanje vašega partnerja odnos z njegovo materjo. Sina je vzgojila v hudega maminega sinčka. Za take moške je značilno, da ostanejo mame najpomembnejše ženske v njihovem življenju. Praktično ostanejo njihova lastnina. Mame so jih čustveno zlorabile in pohabile. Takšni so nesposobni za partnerski odnos. Mnogi imajo motnje v spolnem življenju. Vaš partner je lahko impotenten, ker bi s spolno združitvijo z vami na nezavedni ravni prevaral svojo mamo.

A namesto da se sprašujete in iščete vzroke, zakaj je on tak, se raje začnite ukvarjati s sabo in svojim osebnostnim razvojem. To je edina možnost, da si boste v prihodnosti lahko ustvarili zdravo ljubezensko zvezo z moškim, ki vas bo spoštoval in ljubil. Dejstvo je, da vaš partner ni le spolno impotenten, temveč tudi čustveno. Je čustveni invalid in nobene možnosti ni, da bi se spremenil. Čim prej končajte zvezo, ki vas uničuje.