Toda nekaterim moškim se upira prav vsak premik, živijo po načelu, sem takšen, kakršen sem, vzemi ali pusti. Takšni resnično niso iz pravega testa za zakon, zato se jim velja izogniti v velikem loku. Da obvarujete svoje srce in da ne zapravljate časa z nesmiselnimi pričakovanji. Ameriški strokovnjaki navajajo različne tipe moških, s katerimi zlepa ne boste sklenile kompromisa – v začetni zaljubljenosti je povsem mogoče spregledati ključne opozorilne znake, zato si preberite spodnje vrstice!

Išče gospodinjo, ne partnerke. Ženska v njegovem življenju ima osrednjo vlogo pri gospodinjskih opravilih, kajti v resnici išče zamenjavo za mater, pri kateri je živel dolgo in udobno. Najverjetneje ni nikoli živel sam, temveč je iz družinskega gnezda poletel takoj v vaše. Po njegovem mora partnerica skrbeti predvsem za njegove potrebe, on pa se najraje otrese vseh obveznosti.Skopuh. Tako je obseden z denarjem, da tudi pri začetnem dvorjenju obsedeno prešteva cente. Seveda, povsem pravilno je živeti varčno, ampak nenehno stiskanje in odrekanje vsem užitkom, če ni nujno za preživetje, verjetno ne očara veliko dam. Seveda pa nimajo nič proti, če ženska odpre denarnico, takrat se jim redko katera cena zdi previsoka.

Šport, šport in še enkrat šport. Rekreacija, ogledi tekem in vsakršno športno udejstvovanje so vsekakor hvalevredni in zdravi. Ampak, če se njegov svet vrti samo okoli najljubše nogometne ekipe, mu je očitno povsem vseeno za druge stvari. In ljudi.Skregan je z romantiko. Truditi se za vašo pozornost se mu ne zdi vredno – ne vidi smisla v zapeljevanju, izvirnosti in negovanju romantike. In tako bo ravnal tudi v odnosu!

Stavijo na seks. Nekateri se na začetku razmerja trudijo pokazati čim več spolnih veščin, in ko menijo, da so izbranko osvojili, so prepričani, da so s svojim poslanstvom v odnosu opravili. Če so dobri med rjuhami, jim drugega ni treba dokazovati, pač.Lenoba, lenoba. Morda si na začetku še prizadeva očarati s svojimi ambicijami, a slej ko prej se izkaže, da so to le nakladanja in izgovori. Ne le da sčasoma opustijo svoje sanje, še svojih osnovnih nalog najraje ne bi opravili! Za takšnega moškega je zadetek v polno ženska, ki dobro služi in nosi finančno odgovornost v družini.

Sebičnež. Zdi se mu, da se ves svet vrsti okoli njega in njegovih potreb. Ko ga potrebujete vi, se verjetno ne bo oglasil na telefon ali pa bo pozneje ponujal trapaste izgovore za svojo odsotnost. Nanj večinoma ne morete računati, on pa vsekakor pričakuje, da mu boste vedno na razpolago.Obseden je z nadzorom. V nasprotju s sebičneži vam takšni moški nenehno diha za ovratnik in sledi vsakemu vašemu koraku. Vpletal bi se tudi v vaše odnose s prijatelji in kariero. Takšen moški je praviloma zelo negotov in ljubosumen, zato si z nadzorom nad partnerko dviguje samozavest.

Ne želi odrasti. Ste spoznali čudovitega moškega, ki pa še vedno živi pri starših? Če je trenutno v finančnih škripcih in so mu starši priskočili na pomoč, je to seveda hvalevredno, če pa ima spodobno službo in kar vztraja pod domačo streho, je to seveda vprašljivo. Seveda je nujno, da ga ženska premami iz materinega udobja, a vendarle, to ni enostavna naloga. Ste resnično pripravljeni na takšen podvig?
Ni ga čez udobje. Moški, ki se tudi na začetku zveze upira doživetjem in zmenkarijam, zanesljivo ne obeta razburljivega življenja. Zanj je že ogled filma v kinu vrhunec avanturizma, sčasoma pa bi najraje zgolj posedal na kavču vse večere. Ne kaže zanimanja za vaše konjičke, še manj si želi svojih, kaj šele da bi se s partnerko domislil izvirnega preživljanja prostega časa.

Negotovost. Najprej si želi razmerja z vami, potem že načrtuje družino, nenadoma pa se mu še sanja ne, kaj si pravzaprav želi. Na takšnega moškega je nemogoče računati, saj se boji izzivov in dokončnih odločitev.Odvrača vas od prijateljic. Ni nujno, da se povsem ujema z vašo družbo, a jo mora brezpogojno sprejemati. Če tega ne zmore ali ne želi, povrhu pa še vas nagovarja, da bi prijateljice odslovili – odslovite njega!