Želite shujšati? Dobra odločitev – a le če boste to storili zgolj zase in svoje dobro počutje! Nikar ne odpravljajte kilogramov samo zato, da bi bili privlačnejši svojemu izbrancu. Ta vas nikoli ne sme prepričevati, da spreminjajte svoje telo!

Da bi odstopili od svojih sanj in ciljev samo zato, ker se njemu ne zdijo smiselni? Absurd! Nikoli vam ni treba izbirati med ambicijami in ljubeznijo, partner vas mora na vaši poti do uspeha preprosto podpirati.Bi zaradi partnerja zamenjali družbo? Napaka! No, če ga moti, da imate redne in tesne stike z bivšim, se o tem velja pogovoriti, a če mu niso všeč vaše prijateljice in prijatelji, s katerimi ste preživljali prosti čas, še preden ste spoznali njega, je absolutno prestopil mejo dopustnega.

Mu ni všeč vaš slog oblačenja? Njegov problem! Nič ni narobe, če mu kdaj ustrežete in ga navdušite z obleko ali spodnjim perilom po njegovem okusu, a da bi zaradi njegove muhavosti zamenjale garderobo, je nesmiselno. Enako velja za pričesko: vaša izbira in odločitev je, ali si želite biti rjavolasi ali se morda pobarvati v svetlejše odtenke. In tako je tudi pri depilaciji. Odstranite dlake tam, kjer motijo vas, ne njega!

Prepričevanje v spolne igrice, ki vam niti najmanj ne dišijo, je naravnost nespoštljivo. Če vas resnično ljubi, se bo v postelji posvetil tistemu, kar ugaja obema in vama nudi zadovoljstvo.Se želite poročiti in imeti družino? Takšne odločitve morajo biti rezultat obojestranskih želja in soglasja, če pa si želi on otroke bolj goreče kakor vi in se vi želite še nekaj časa posvetiti karieri in imeti prosti čas zase (ali pa otrok sploh ni v vaših življenjskih načrtih), vas nima pravice spreobračati.