Zvezdnica, ki je trenutno zaročena z 42-letnim nekdanjim ameriškim šampionom baseballa Alexom Rodriguezom, je bila poročena že trikrat, hodila pa tako s starejšimi kot precej mlajšimi izbranci (kar pet let je ljubimkala s soplesalcem Casperjem Smartom, ki je od nje mlajši 18 let). 

Izkušenj v ljubezni ji tako nikakor ne manjka, kakor tudi ne dlak na jeziku, saj je v videu aplikacije za zmenkarije Tinder izjavila: »Moški so do 33. leta neuporabni.« 

To je v smeh spravilo marsikatero žensko, a vznejevoljilo številne fante, ki so si ogledali video, v katerem glasbena diva pomaga ameriški country pevki Brooke Ansley izbrati potencialnega partnerja za zmenek. Njen prvi nasvet se glasi, naj dobro razmisli, kaj hoče, nato pa namigne na svojo pesem El Anillo (prstan) in nakit na njeni roki. 

Dekleti sta se zabavali tudi z idejo »pravega« moškega, ki mora znati popraviti avto ali nasekati polena. To zadnje Jennifer sicer postavlja pod vprašaj, rekoč: »Ali je to res nujno? Pomisli na tisto, kar resnično iščeš v izbrancu.« Ne povem neuporabno vodilo za samske, kajne?