Šestintridesetletna Serena in dve leti mlajši Alexis sta se poročila v mestu izvirnega greha, New Orleansu. Čeprav je šlo za veliko in pregrešno drago slavje, pa je načrtovanje potekalo v strogi tajnosti in gosti, po navedbah Daily Maila do jutra pred poroko niso izvedeli nobenih podrobnosti. Na seznamu povabljencev se je znašla vsa smetana ameriške zabavne industrije. 


Vir: Daily Mail


Prišla sta Beyonce in Jay Z, zvezda resničnostne televizije Kim Kardashian, pevka Kelly Rowland, igralka Eva Longoria, celo slovita urednica Voguea Anna Wintour. Ker je bil dogodek strogo varovan, so paparaci mnoge v objektiv ujeli že ob prihodu na letališče, druge pa pri vstopu v Contemporary Arts Center v New Orleansu. 


Vir: Splash


Vir: Daily Mail


Vir: Daily Mail


O poroki se je sicer šušljalo že nekaj časa, novico, da so bo res zgodila, pa je nato potrdil trener nekdaj najboljše igralke na svetu Patrick Mouratoglou, ki je Williamsovi čestital na Instagramu in ji zaželel »odlično poroko, fantastično zabavo in srečno življenje z Alexisom Ohanianom«. 


Vir: Snapchat


Mladoporočenca sta tako leto 2017 nedvomno zaokrožila z družinsko srečo, saj sta septembra postala tudi ponosna starša male Alexis Olympie. Ljubki štručki sta pri komaj dveh tednih življenja ustvarila celo lasten Instagram profil. Serena Williams sodi med najboljše igralke v zgodovini tenisa. V karieri je dobila 23 turnirjev za grand slam, zadnjega letos v Melbournu, še lepša pa je družinska zgodba, saj je bila ena najboljših tudi njena starejša sestra Venus. A kot kaže, tudi športna zgodba še ni končana, saj je igralka napovedala, da bo njena »porodniška« kratka, na igrišča pa naj bi se vrnila do Australian Opna v začetku prihodnjega leta.