S fascinantno filozofsko študijo Prva od suhih krav je takrat prav po pankrokersko brcnil v sam pleksus našega kolektivnega, na čisti norosti temelječega samozadovoljstva. S svojim cinizmom, pesimizmom in občasnim seksizmom si je seveda nabral kar nekaj sovražnikov. Povečini preslišan pa je ob tem ostal njegov recept za izhod iz močvirja, ki ga je ponudil proti koncu zadnje knjige z naslovom Epifanija. Mistični starodavni recept za duševno zdravje, ki je lahko v času kolektivne blaznosti vedno samo plod posameznikovega pogumnega upora.

Katera od suhih krav se nam torej obeta v letih 2017 in 2018? Pa ne sprašujem v kontekstu vaše fascinantne knjižne serije, temveč v kontekstu naše civilizacije.
Zdaj se nam obeta epigenetska krava, torej krava dedovanja. Vse deformacije, ki so jih povzročili razni v okolje že desetletja spuš...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!