Kuhinja brez meja je projekt, ki smo ga študentke socialne pedagogike začele, da ljudem približamo nove kulture, ki so v zadnjih letih obogatile našo državo. Skupaj z begunci iz Afganistana, Irana in Nigerije smo preizkusile nekaj njihovih domačih receptov. Vsem, ki so bili pripravljeni deliti svoj čas in znanje, se iz srca zahvaljujemo. Vam, bralkam in bralcem, pa omogočamo, da korak k bolj sprejemajoči družbi naredite kar v kuhinji. Fufu se tradicionalno uporablja kot osnova k različnim prilogam. Originalno je sestavljena iz tapiokine moke in moke zelene platane, ki ju skupaj z vodo mešamo do želene gostote. Postrežemo jo z različnimi vrstami omak in juh ter uživamo z rokami.
S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.