Milena, že ob najinem prvem pogovoru po telefonu je bilo jasno, da ste ženska mnogoterih talentov, znanja, sposobnosti, želja. Od kod črpate energijo za vse, kar delate?

Hvala. Tudi vi ste pokazali to jasnost in verjamem, da je ta energija v vsaki ženski kot samoiniciativni motor, njegova moč delovanja pa je odvisna od ljubezni, ki jo oddajamo in sprejemamo, ter vsega doživetega, pa naj gre za slabe ali dobre izkušnje. Odvisno pa je seveda tudi od prepričanja, zavedanja, kdo smo, da se znamo ceniti kot celoto in vse, kar je dobro in koristno v njej.

Kot nedonošenček ob komaj nekaj sto gramih sem bila klinično mrtva in ob priključku na aparate in v inkubatorju so zdravniki ocenili, da ne bom preživela. Niso me niti vpisali v rojstno knjigo. Pa sem p...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!