Odnos, ki je najnaravnejši in se zato zdi samoumeven, toda nikoli ne bi smel biti zanemarjen. A vse kaže, da prav matere in hčere odnosa pogosto ne negujejo dovolj, in čeprav se zdi, da dragocena bližina nikoli ne bo skopnela, še ne pomeni, da ne bi materam in hčeram dobro delo nekaj časa, preživetega v dvoje.

Zakaj ne bi sobotnega večera preživele z materjo? Kot odrasli ženski si zagotovo lahko izmenjata številne zanimive izkušnje in poglede na svet, in prav nič nenavadnega ne bo, če si privoščita dobro večerjo v vrhunski restavraciji in poklepetata ob hrani in pijači. Morda bi se raje razvajali v velnesu? Zakaj pa ne! Obrazna maska, masaža, manikira, pedikura in najrazličnejša sproščanja ob zeliščnem čaju so lahko neprecenljiva naložba za vajin odnos.Sta obe navdušeni kuharici? Ste ljubezen do kulinarike nasledili od matere? Odlično, potem je kuharski tečaj odlično darilo za obe. Domislita se česa izvirnega in skupaj raziskujta neznane in nove okuse ter eksperimentirajta, potem pa doma s skupnimi močmi pripravita večerjo za najbližje – zagotovo bosta navdušili!

Morda ni treba odšteti kupčka premoženja, da bi razvajali druga drugo: pojdita skupaj na izlet na plažo, morda v hribe, v gozd. V košarico spakirajta malico in se izgubita v zvokih in vonjavah narave. Lahko se spominjata izletov iz vašega otroštva, zagotovo bo zabavno. Če si želita pravega obujanja spominov, pobrskajta po družinskih albumih, zagotovo se bosta spomnili zanimivih prigod in anekdot. Razpravljali bosta o ljudeh, ki jih morda ne srečujeta več, mogoče bo mama razodela kakšno zanimivo skrivnost!Večer je lahko čaroben, tudi če je povsem enostaven: lahko tudi zgolj sedita druga ob drugi med gledanjem filma. S toplo skodelico čaja ali kakava bo tudi takšen večer zagotovo popoln, poskrbite le, da boste z izbiro filma zadovoljili tako materin kot tudi svoj okus. Po ogledu bo zanimivo veliko iztočnic za klepet!