Vojvodinja Suseška je tretjo varuško prosila, da se ji pridruži na 11-dnevnem oddihu v Eltonovem dvoru v južni Franciji. »Z Archijem je zelo nežna, zato jo Meghan in Harry obožujeta,« je povedal vir. Kljub dobrim odnosom pa varuška ne bo živela v Frogmore Cottage z družino. Jih bo pa spremljala na turneji, ki se začne prihodnji mesec.

Meghan je sicer znana po tem, da jo zaposleni hitro zapustijo. Od maja leta 2018 je izgubila osebnega stražarja, pomočnico in tajnico. Pomočnica Melissa Toubati je odpoved dala po šestih mesecih, saj naj bi jo Meghan spravila v jok. Samo nekaj tednov po Melissinem odhodu, je kraljevi par zapustila še tajnica Samantha Cohen, ki je s kraljevo družino sodelovala 17 let. Januarja je odpoved dal osebni stražar, ki je Meghan spremljal šest mesecev. Odšli pa sta tudi pomočnici tajnice, Amy Pickerall in Heather Wong

Viri blizu kraljeve družine so pojasnili, da je odločitev glede izbire varuške »zelo intimna, osebna in prilagojena potrebam Archijeve mame in očeta«. »Varuške so pogosto najete glede na potrebe. Prva je tako na delo prihajala samo ponoči,« je še dodal vir.

Meghan in princ Harry sta sicer najela že več ljudi, ki jima stojijo zvesto ob strani. Njuna nova tajnica Fionia Mcilwham je zanju zapustila delovno mesto na ministrstvu za zunanje zadeve. 


Preberite še: Zakaj bi moral otroka na vrtec navajati očka?