Lizzie ji je na večerji dejala, da ji bo pomagala poiskati kakšnega slavnega Britanca. Pokazala ji je fotografijo Ashleyja Cola, ki pa Meghan zaradi zloglasnega ugleda ni bil všeč. »Meghan je bila zelo sproščena, rada je kaj popila in se zabavala,« je še pojasnila Lizzie. Po tem sta se pogosto slišali, dokler ni Meghan spoznala Harryja.

»Poslala sem ji sporočilo, da sem ravnokar izvedela, da je skupaj s princem Harryjem,« je dejala Lizzie. »Odgovorila mi je, da se bo z njim poskušala sparčkati,« je še dodala. Zelo kmalu po tem se ji Meghan ni več oglasila, Lizzie pa je prepričana, da so ji tako svetovali sodelavci kraljeve družine.

Princ Harry pred mediji po rojstvu svojega prvorojenca. (Foto: Reuters)

Tudi britanski voditelj Piers Morgan se je pred časom pritožil, da ga Meghan, odkar je v zvezi s Harryjem, ni več poklicala. »To mi ni všeč, zdi se mi nesramno. Mislim, da je Meghan povzpetnica,« je razočarano dejal Piers.

Meghan in princ Harry sta v zvezi od leta 2016, ko sta se spoznala na zmenku na slepo. Od takrat je nekdanja igralka v zobeh mnogih – tudi svojega očeta in polsestre. 

Preberite še: Bi bili sosedje kraljevega para?