Sodu je dno izbil razhod enega najlepših hollywoodskih parov, ruska manekenka Irina Shayk se je namreč izselila iz skupnega domovanja, ki sta si ga z igralcem in režiserjem Bradleyjem Cooperjem ustvarila v Los Angelesu. Vrnila se je nazaj v svoje stanovanje v New Yorku, ki ga ves ta čas, tudi ko sta se v njuni zvezi sprva cedila le med in mleko, ni želela prodati. Njun razhod je podžgal govorice, ki sta se jih soigralca filmske uspešnice Zvezda je rojena, Cooper in glasbenica Lady Gaga trudila zatreti vse od zloglasnega nastopa na letošnjih oskarjih. 

Mediji so bili ves čas na preži, kdaj bodo več kot jasni znaki, da sta si zvezdnika izredno blizu, prerasli v nekaj več. Čeprav sta zatrjevala, da sta iskrice med seboj za gledalce pričarala preprosto zato, ker sta tako dobra igralca, tovrstne kemije pač ni mogoče kar tako zaigrati. In res je Lady Gaga izbrala precej zgovoren trenutek, da razdre zaroko s svojim agentom Christianom Carinom, tik pred podelitvijo oskarjev. Sledil je čustven nastop para, ki sta si tesno objeta zapela pesem Shallows in vse ostalo je zgodovina. 

Gaga naj bi v Cooperjevo stanovanje v New Yorku, tudi sam ima kar 13, 5 milijonov vredno domovanje v predelu West Village, po tem, ko je Shykova spakirala kovčke, že nosila svoje stvari. Govorice so prišle iz ust anonimnega vira blizu zvezdnikov, objavil pa jih je ameriški tabloid In Touch. Po njihovo naj bi Bradley že izpraznil predale za novo sostanovalko, pevka pa jih že polni s svojo garderobo, med katero je seveda tudi obvezno seksi perilo. 

Neimenovani vir pa ni ostal le pri tako mastnih podrobnostih, za revijo se je razgovoril tudi o poročnih načrtih Bradleyja in Gage: »Zdaj se jima ni več treba pretvarjati.« Pred oltar sicer še ne bosta stopila: »Že tako sta bila zadnje mesece pod žarometi, zato z veliko poroko sedaj nočeta dodatno dvigati prahu,« je povedal vir. A po njegovo naj ne bi bilo nobenega dvoma, da zvezdnika mislita resno in da njuna romanca ni le še ena izmed kratkih hollywoodskih afer. »On je moški za partnersko zvezo in zato ni dvoma, da sta zaljubljena,« je dejal vir. 

Koliko je resnice v teh besedah in kako blizu paru je dejansko opravljivi vir, ostaja uganka, a ameriška spletna stran Gossip Cop, ki govorice in poročanja tabloidov vztrajno preverja, zatrjujejo, da je zgodba, ki so jo spisali v In Touch popolna izmišljotina, žal pa tudi ne prva na temo Cooper-Gaga. Že aprila so razglašali, da si Bradley želi poroke z Gago, pred nekaj tedni pa so celo poročali, da je pevka z igralcem že noseča. Vse so laži, so Gossip Cop zagotovili posamezniki, ki oba zvezdnika dejansko poznajo, sta le dobra prijatelja, čemur verjamejo tudi bolj verodostojni ameriški mediji kot sta reviji People in Entertainment Tonight. Bradley o novi romanci niti ne razmišlja, saj vso energijo posveča svoji dvoletni hčerkici Lei de Seine, ki mu jo je povila manekenka. Da otrok njunega razhoda, poročena nista bila, ne bo trpel, sta si Cooper in Shaykova že zdavnaj obljubila, sedaj ko vsak uživata v svoji svobodi, pa naj bi ju to tudi tako razbremenilo, da je njuna potomka deležna le lepih trenutkov s staršema. 

In res so paparaci lepotico že ujeli nasmejano, ko se je po New Yorku sprehajala s hčerko in prijateljem Alecom Maxwellom, kreativnim urednikom britanskega Voguea. Irini, ki je z mediji veliko bolj zgovorna kot Bradley in Gaga, je selitev očitno odvalila kamen od srca, življenja v Los Angelesu ni nikoli zares vzljubila, tudi zato, ker sta z igralcem živela preblizu njegove matere, je poročala Grazia. Naporna 'tašča' in moški, ki se izmika poroki - v zadnjem intervjuju za revijo Harpers Bazar je Shaykova povedala, da verjame v zakon in tako namignila, da je bil Bradley tisti, ki se ni želel poročiti - so bili očitno dodatni razlogi za razhod sanjskega para in ne le neustavljiva privlačnost Lady Gage. 


Preberite še o slovenskem fotografu, ki je pred objektiv postavil Naomi Campbell