Za objektivom je tokrat sedel mojster modne fotografije Alexi Lubomirski, ki ima tudi s fotografiranjem znanih osebnosti dolgoletne izkušnje. Princ Harry in zaročenka Meghan Markle sta mu, kot je v kraljevi tradiciji, pozirala za nekoliko bolj uradno in slovesno različico zaročeno fotografije, nato pa še za bolj sproščene in intimne portrete. 
Lubomirski je zaljubljenca v večni spomin ujel na posestvu Fragmore House v Windsorju, ustvaril pa fotografije tako v barvni kot tudi v črno-beli tehniki. Harry na barvni fotografiji nosi modro obleko, Meghan pa je za to priložnost oblekla prestižna angleška modna hiša Ralph and Russo (katere velika ljubiteljica je tudi vojvodinja Kate). Na sproščeni črno-beli fotografiji je vsa pozornost na njunem nasmehu in prstanu, ki se sveti na zaročenkini roki. 
Newyroški fotograf Lubomirski se je znanja učil kot asistent slovitega Maria Testina, ki je ustvaril nekaj najbolj odmevnih portretov Harryjeve matere, princese Diane, leta 2011 pa posnel tudi zaročne fotografije zakoncev Cambridge. Ob tokratni časti, ki ga je doletela, je Lubomirski izjavil: »Ne morem zadržati nasmeha, ko vidim fotografije, ki smo jih posneli, tako srečna sta skupaj.« V zahvalo sta zaročenca na instagramu delila še tretjo neuradno fotografijo in se še enkrat javno zahvalila fotografu, ki ga bo sedaj poleg modne industrije nedvomno poznal tudi ves širni svet.