Uboga ženin in nevesta, ki sta na lastni poroki ostala v senci. A kaj drugega bi lahko pričakovala, če pa sta med svate povabila princa Harryja in Meghan Markle, najbolj vroč par ta hip!

Peti v vrsti za britanski prestol in ameriška igralka sta tako minuli konec tedna na Jamajki pritegnila nemalo pozornosti tako preostalih gostov na poroki kakor vseh turističnih delavcev v eksotičnem letovišču, ne nazadnje ju je vse od oktobra lani, ko naj bi se začela sestajati, neverjetno težko zasačiti z roko v roki ali v objemu. Toda v soboto so si lahko v sončnem Montego Bayu vsi napasli oči na očitno zaljubljenem paru, ki se je kakor več sto drugih gostov prišel poklonit Tomu Inskipu, Harryjevemu najboljšemu prijatelju in sošolcu z Etona, in Lari Hughes-Young, vnukinji pokojnega konzervativnega poslanca. Prinčeva izbranka Meghan se je za posebno priložnost napravila v dolgo obleko s cvetličnim vzorcem in se odlično zlila z razkošnim okoljem, po mnenju mnogih pa je povsem zasenčila nevesto v skromni beli obleki. No, veliko pozornosti pa je pritegnila tudi igralkina Cartierova zapestnica iz 18-karatnega zlata in z diamanti, ki pa naj bi bila darilo – prvega moža.

Poročnemu obredu je sledila pogostitev, tej pa zabava, ki je trajala vse do jutranjih ur, no, 32-letni Harry in 35-letna Meghan sta se izmuznila že okoli ene ure zjutraj in se zaprla v najeto vilo, daleč najlepšo naokoli, v sklopu letovišča, pod katero se je podpisal modni velikan Ralph Lauren. Prav tam sta medene tedne preživela J. F. in Jacqueline Kennedy, v njej so bivali tudi Grace Kelly, Fred Astaire in Clark Gable, tja pa rada zahaja tudi britanska zvezdnica Emma Watson. No, v rumeni tisk je pricurljalo tudi nekaj sočni podrobnosti z ohceti, denimo, da so se nekateri gostje med divjo zabavo okajali z opojno substanco, princ pa je svojo izbranko poskušal očarati z oponašanjem Michaela Jacksona s plesom na skladbo Billy Jean, a mu je znameniti moonwalking spodletel in Harryja je odneslo – v natakarico.