Ema, vas skisanost v glavah razhudi?

Seveda. (Utripne s trepalnicami.)

Ali je naključje, da ženski menstruacijski ciklus traja ravno 28 dni, kolikor traja en Lunin obhod Zemlje? In to je samo ena najočitnejših povezav človeka z vesoljem. Seveda vplivov nebesnih teles ni mogoče prelisičiti. Nebo je ustvarilo nas, in ne nasprotno. 

Kaj vas je nazadnje do skrajnosti pogrelo?

Ne spomnim se, slabe občutke puščam za sabo.

Kaj menite, kako bi bilo, če bi vsi bolj sprejemali življenje takšno, kot je, a obenem bolj pristno zaznavali pozitivne trenutke?

Super bi bilo...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE