V družini Middleton se bliža še en veseli dan, maja se bo namreč poročila Pippa Middleton. Toda vabilo izbrancem bo vsebovalo poseben pogoj, so nedavno izvedeli nekateri: spremljevalec je namreč dobrodošel le, če je zakonski partner ali zaročenec!

Na težko pričakovani ohceti mlajše sestre vojvodinje Cambriške in finančnika Jamesa Matthewsa torej ne bo neporočenih ali vsaj zaročenih parov, ko gre za svetost zakona, je Pippa očitno izjemno dosledna in nepopustljiva. Kdor nima prstana, ki bi dokazoval uzakonjeno ljubezen, se bo svatbe torej lahko udeležil le sam – tako se bodo pod nosom obrisali vsi tisti, ki so pričakovali prvi javni nastop princa Harryja in njegove nove srčne izbranke Meghan Markle. No, mnogo bolj kakor svetost zakona Pippo najverjetneje skrbi krivična porazdelitev pozornosti – jasno je, da bi lahko ameriška igralka nase prikovala vse fotografske objektive in kamere, tveganje, da bi bile vse oči uperjene v koga drugega kakor v nevesto, je preprosto absolutno preveliko.


Preberite še: Harry in Meghan na eksotični porokiNe pozabimo, princ Harry in Meghan Markle sta se nedavno udeležila poroke na Jamajki, in čeprav sta na eksotično destinacijo pripotovala ločeno, so jima bili fotografi nenehno za petami, da bi ujeli vsaj kakšno skupno fotografijo. Poroka Pippe in Jamesa bi bila odlična priložnost za njun prvi uradni javni nastop, ki ga že dolgo nestrpno pričakujemo, a kot kaže, se bo velikega dogodka udeležil Harry sam, za premiero s svojim dekletom si bo moral izbrati kakšen drug dogodek. Spomnimo, princ William je svojo Kate uradno predstavil javnosti po dveh letih sestajanja, in sicer prav tako na poroki, govori pa se, da naj bi Meghan že to pomlad spoznala kraljico.

Sicer pa, kako odtegniti pozornost od neveste, še kako dobro ve prav Pippa: spomnimo, s svojo oprijeto belo obleko, ki si je nazadnje prislužila celo svoj profil na twitterju, in izrazito poudarjeno zadnjico so bile vse oči uprte prav v nevestino poročno pričo na zgodovinski dan leta 2011, ko sta usodni da dahnila princ William in Kate.