Divji česen

Čemaževa omleta

Prihaja čemaž, pri čemer je najpomembneje, da ga zelo dobro poznamo. Opozorila so natančna in če niste poznavalci, ga raje ne nabirajte sami. Lahko ga že kupite na tržnici, ker ga je najbolje uživati svežega, si ga privoščite v tem hitrem receptu.

Sestavine

  • 2 jajci
  • pol dcl radenske
  • 6 žlic sesekljanega čemaža
  • olje
  • sol
  • poper

Priprava

  1. 1Dobro razžvrkljamo jajci in radensko.
  2. 2V jajčno zmes damo na drobno sesekljan čemaž. Dobro premešamo in vlijemo zmes na vroče olje.
  3. 3Ko je omleta pečena na eni strani, jo obrnemo in zlato zapečemo še z druge strani.
  4. 4Pomembno je, da je omleta enakomerne debeline, čemaž mora biti enakomerno razporejen.
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

ZAVRNI STRINJAM SE