Angelina Jolie, ki trenutno slovenske gledalce še vedno navdušuje v nadaljevanju filmske pravljice Zlohotnica: Vladarica zla, je medije znova spustila korak bližje v svojo zasebnost. Za praznično decembrsko-januarsko številko ameriške revije Harper's Bazaar se je fotografirala malodane gola, njena koža je bila le umetniško zakrita s tančicami in mrežastimi modnimi kosi, razgaljajoč pa je bil tudi intervju, ki ga je namenila publikaciji. 


V njem je 44-letnica priznala, da se poigrava z mislijo, da zapusti ZDA, a da je v njeni želji po selitvi ne podpira bivši mož Brad Pitt. Razlog so seveda njuni biološki in posvojeni otroci, ki bi jih zaradi mladoletnosti Angelina vzela s seboj na drug konec sveta, kjerkoli bi že izbrala njihovo novo domovanje, in jih tako prikrajšala stika z očetom. 

»Zelo rada bi živela v tujini in tudi bom, takoj ko vsi moji otroci dopolnijo 18 let. A zdaj moram biti tam, kjer živi njihov oče,« je oskarjevka povedala za revijo. Angelina tako čaka, da vsi v njeni družinici postanejo polnoletni, nato pa se bo lahko naposled le rešila življenja pod drobnogledom v sončnem Los Angelesu. 

Do takrat bo minilo vsaj še sedem let, saj sta najmlajša dvojčka Vivienne in Knox, katerih biološki oče je Brad, trenutno stara 11 let. Sledi jima 13-letna biološka hči Shiloh, ki je pred nekaj meseci razkrila, da se identificira kot spolno fluidna in tako potešila dolgoletna ugibanja, zakaj se oblači kot fant. Potem pa so tu še trije posvojenci 15-letni Pax, 14-letna Zahara in Maddox, ki je letos dopolnil 18 let in to jesen odšel študirati biokemijo na univerzo Yonsei v Južno Korejo. 

Angelina si zadnje čase in predvsem od ločitve dalje močno prizadeva biti dobra mama, kar je poudarila tudi ob premieri nadaljevanja filma Zlohotnica, v katerem se je znova poistovetila z glavnim likom, ki ga je upodobila. Za razliko od njene zlobne podobe namreč Zlohotnico v njenih dejanjih vodijo globoka in zaščitniška materinska čustva, to pa je nekaj, kar je blizu tudi Angelini. »Preden imamo svoje otroke, imamo vsi idejo, da si popolna mama, če si tudi popolna oseba, a to preprosto ne drži. Od sebe moraš samo dati vse, kar zmoreš, in biti pripravljen potrebe otrok postaviti pred svoje,« je prepričana in zato ne preseneča, da bo željo po selitvi za nekaj časa še potisnila na stranski tir.