Kuhinja brez meja je projekt, ki smo ga študentke socialne pedagogike začele, da ljudem približamo nove kulture, ki so v zadnjih letih obogatile našo državo. Skupaj z begunci iz Afganistana, Irana in Nigerije smo preizkusile nekaj njihovih domačih receptov. Vsem, ki so bili pripravljeni deliti svoj čas in znanje, se iz srca zahvaljujemo. Vam, bralkam in bralcem, pa omogočamo, da korak k bolj sprejemajoči družbi naredite kar v kuhinji. Bolani je vsakdanja jed, ki jo pogosto pripravljajo, zato ni čudno, da jo najdemo v številnih restavracijah in lokalih. Obstaja kar nekaj različic, predvsem pa se razlikujejo v polnilu. Tako lahko sestavine zmesi po želji malo spreminjamo in vedno ustvarimo kaj novega. Poleg postrežemo kakšno omako ali jogurt, v katerega lahko bolani namočimo.
S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.