Prva ugibanja med oboževalci so se pojavila letošnjega januarja. Na pevkinem prstancu so namreč opazili nov kos nakita. Nato je februarja sledila podelitev grammyjev, kjer je Adele pokosila s konkurenco in že drugo leto zapored pobrala kar tri nagrade, za album, ploščo in pesem. Mnogi so zastrigli z ušesi, ko se je pevka v govoru ob prejetju nagrade ganjena zahvalila tudi možu. A dodatnih pojasnil takrat še niso bili deležni. Je bila uporaba besede mož napaka? Adelina preplavljenost s čustvi? 


Foto: Reuters


Ne, nobenega nesporazuma ni bilo. Pevka je novico, da je resnično poročena sedaj razkrila še pred večtisočglavo množico na koncertu v avstralskem Brisbanu. Preden je zapela priljubljeno skladbo Someone Like You, je spregovorila o navdihu za uspešnico. »Pesem sem napisala kot nekakšno zdravilo, da se vzamem v roke in ponovno zaživim. Ko sem jo dala poslušati svojim bližnjim, sem v njihovih očeh prebrala, da jih je spomnila na nekoga ali nekaj, in točno to sem želela s pesmijo doseči. Vzbuditi občutek, ki ga imaš na začetku odnosa.« Ni skrivnost, da je skladba govori o Adelinem bivšem fantu in koncu njunega razmerja, a pevka je avstralskim poslušalcem zaupala, da je ne glede na grenkobo ob razhodu občutek, ko se prvič zatreskaš v nekoga, najboljši na svetu. »Odvisna sem od tega občutka, ampak seveda sedaj ne morem več slediti takšnim impulzom, saj sem poročena. Našla sem svojo sorodno dušo,« je zaključila.
Adele in Konecki sta skupaj od leta 2011 in imata enega otroka, sina Angela. Poroko sta najverjetneje izpeljala lansko leto ob obisku ZDA. Novice o njuni poroki se veselijo oboževalci, nekatere bližnje pa naj bi prej užalila. Oba imata skupaj namreč veliko družino, in dejstvo, da niso bili povabljeni na veseli dogodek, jim ni ravno narisalo nasmehov na obraz.