Pravila in pogoji nagradne igre

Glasujem za svojo najljubšo Onino zgodbo

Pravila in pogoji sodelovanja v nagradni igri One in Oneplus: Onina zgodba 2017

  

I. Organizator nagradne igre

Organizator nagradne igre One in Oneplus Onina zgodba 2017 (v nadaljevanju: nagradna igra) je podjetje Delo d.o.o., Dunajska 5, 1509 Ljubljana.

  

II. Trajanje nagradne igre

Nagradna igra traja od vključno 4. julija 2017 do vključno 11. avgusta 2017.

 

III. Definicije pojmov

Pravila nagradne igre (v nadaljevanju pravila) definirajo postopke in pogoje, po katerih udeleženec sodeluje v nagradni igri. Veljavna pravila in pogoji sodelovanja so objavljeni na spletni strani www.onaplus.si/oninazgodba ter dostopni na sedežu organizatorja nagradne igre, v oddelku Marketing.

 

IV. Sodelovanje v nagradni igri

Udeleženec nagradne igre je lahko vsaka polnoletna oseba, ki se strinja s pravili.

V nagradni igri lahko sodeluje fizična oseba, rezident Republike Slovenije, ki v času trajanja nagradne igre pošlje glasovnico z naslovom in šifro izbrane zgodbe, objavljeno v knjižici Onine zgodbe (priložena Oniplus 4. 7. 2017), prilogi Ona (1. 8. in 8. 8.) in na spletni strani www.onaplus.si/oninazgodba.

Udeleženci nagradne igre lahko glasovnice s pripisom »Onina zgodba« pošljejo na naslov organizatorja ali oddajo na spletni strani www.onaplus.si/oninazgodba med 4. julijem 2017 in 11. avgustom 2017.  

Za sodelovanje v nagradni igri je treba pripisati še osebne podatke: ime in priimek, ulico, poštno številko, kraj, e-poštni naslov, telefonsko številko.

V nagradni igri ne smejo sodelovati osebe, ki so zaposlene pri organizatorju nagradne igre, in njihovi bližnji svojci.

  

V. Postopek izbora nagrajenca 

Žreb, v katerega bodo vključene vse glasovnice - poslane po pošti in spletne –, ki bodo na sedež organizatorja prispele med 4. julijem 2017 in vključno 11. avgustom 2017, bo potekal po zaključku nagradne igre v ponedeljek, 14. avgusta 2017, ob 10:00 uri.

Nagrajeni bodo naključni izžrebani nagradne igre, ki izpolnjujejo vse pogoje za sodelovanje, in sicer se bo ob zaključku nagradne igre izmed vseh prispelih glasovnic izžrebalo 20 nagrajencev.

Žreb bo potekal v navzočnosti tričlanske komisije v redakciji One in Oneplus. Člani komisije so zaposleni v podjetju organizatorja nagradne igre.

Zapisnik žrebanja, ki ga pripravi komisija, se hrani v oddelku Marketing Dela d.o.o.

Odločitev organizatorja nagradne igre o vseh vprašanjih v zvezi z izborom nagrajencev in pravili je dokončna in velja za vse sodelujoče. Pisni ugovori in pritožbe niso možni.

VI. Objava nagrajenca 

Imena nagrajencev bomo razglasili v ponedeljek, 18. septembra 2017,  na spletni strani www.onaplus.si/oninazgodba, pa objavili še isti dan ob 20. uri.  

VII. Nagrada in njen prevzem nagrad

Organizator nagradne igre bo po zaključku nagradne igre naključno izžrebanim podelil 20 nagrad, in sicer:

  • 20 praktičnih Oninih nagrad.

Nagrajenec prevzame nagrado v skladu s pravili, ki veljajo za prevzem. Nagrada ni prenosljiva in ni izplačljiva.

Če nagrajenec ne sprejme pravil akcije ter pravil za prevzem nagrade, do nagrade ni upravičen.

Vsem sodelujočim organizator zagotavlja enake možnosti za pridobitev nagrade.

Če nagrajenec v 30 dneh po objavi rezultatov žrebanja oziroma 30 dni po poslanem obvestilu ne predloži zahtevanih dokazil, od organizatorja ni več upravičen zahtevati izročitve nagrade. Organizator je v tem primeru prost vseh obveznosti, ki jih ima do nagrajenca na podlagi teh pravil in javne obljube nagrade. V tem primeru se nagrada ne podeli.

Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade niti, če se:

  • pojavi razlog za dvom o istovetnosti podatkov udeleženca,
  • ugotovi, da je udeleženec sodeloval v nasprotju s temi pravili.

 

VIII. Zasebnost in varstvo osebnih podatkov

S sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči dovoli podjetju Delo d.o.o. da se, če je izžreban, njegovi podatki, to so ime, priimek, kraj, objavijo v edicijah Dela d.o.o. in na spletni strani www.onaplus.si/oninazgodba.

Organizator akcije se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter da jih ne bo posredoval tretjim osebam.

Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni in se strinjajo, da organizator nagradne igre Delo d.o.o. njihove posredovane osebne podatke uporablja in shranjuje skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Udeleženec dovoljuje, da Delo d.o.o. navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za statistično obdelavo, segmentacijo kupcev, obdelavo preteklega nakupnega vedenja, izpolnjevanje pogodbenih obveznosti, obveščanje kupcev o morebitnih napakah na izdelkih, pošiljanje ponudb, oglasnega gradiva, revij, vabil na dogodke organizatorja in partnerskih podjetij organizatorja ter za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje ter zbiranje naročil oziroma, da posredovane podatke uporabi za neposredno trženje. Navedene osebne podatke lahko Delo d.o.o. hrani in obdeluje do pisnega preklica privolitve udeleženca. Na podlagi 73. člena ZVOP-1 lahko posameznik kadar koli zahteva popravek ali izbris podatkov, in sicer pisno na naslov: Delo d.o.o., Dunajska 5, Ljubljana. Udeležencu pripadajo vse pravice skladno z ZVOP-1 in Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot).

  

IX. Kršitve pravilnika

Morebitne napake v delu in pri izvedbi akcije bo komisija reševala pravočasno in v skladu z dobrimi poslovnimi navadami. Pri hujši kršitvi tega pravilnika lahko komisija razveljavi del ali celotno akcijo in jo z ustreznimi popravki ponovi.

Organizatorjeva odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni mogoče spremeniti.

 

X. Pritožbe

Pogoj za sodelovanje je, da se sodelujoči strinjajo s pravili nagradne igre. Šteje se, da sodelujoči z odločitvijo za sodelovanje sprejme vse pogoje v zvezi z akcijo.

Vsak sodelujoči lahko kadar koli pisno zahteva, da organizator nagradne igre v 15 dneh trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja ter da ga o tem v nadaljnjih 5 dneh ustrezno obvesti (3. odstavek 72. člena ZVOP-1).

Vse pritožbe in reklamacije glede organizacije nagradne igre rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator nagradne igre zavezuje, da jih bo odpravil v zakonsko določenem roku in o tem obvestil udeleženca.

 

XI. Spremembe pravil in pogojev

Organizator nagradne igre lahko spremeni ta pravila, če to zahtevajo tehnični ali komercialni vzroki ali vzroki na strani javnosti.

Organizator nagradne igre bo o vseh spremembah in novostih obveščal udeležence z objavami na spletni strani www.onaplus.si/oninazgodba.  

 

XII. Privolitev sodelujočih

Pogoj za sodelovanje je, da se sodelujoči strinjajo s pravili nagradne igre. Šteje se, da sodelujoči z odločitvijo za sodelovanje sprejme vse pogoje v zvezi z akcijo.

Vsak sodelujoči lahko kadar koli pisno zahteva, da organizator nagradne igre v 15 dneh trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja ter da ga o tem v nadaljnjih 5 dneh ustrezno obvesti (3. odstavek 72. člena ZVOP-1).

Ljubljana, 25. julij 2017

Finalni naslovi zgodb s pripadajočo šifro: 

Aleksander in Katarina (Revati)
Jutro (Oštrouh)
Nekaj kot ljubezen (Erinija)
Več kot bližina (Stik)
Mrtvo srce (Moj BN)
Ena sama je mami (Ladja)
Za zmeraj (Luna)
Ključ (Perla)
600 N (Laura)
Materina odločitev (Valantinka)
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

ZAVRNI STRINJAM SE