Z možem, Američanom Bunsakom Prajem, nekdanjim pripadnikom ameriške mornarice, živita v stanfordskem kampusu. Stara je 26 let. Študira, dela v laboratoriju in trenira. Vse res s presežki. Ime ji je Rea Kolbl in je Ljubljančanka. Z njo smo se pogovarjali o nedavni zmagi na svetovnem prvenstvu v eni najtežjih disciplin – špartanskem oviratlonu (Spartan Obstacle World Championship). 

Vem, da ne bom vedno najboljša, lahko pa dam vselej vse od sebe in to je res edino, kar si lahko obljubim in obljubo tudi držim. 

Rea, bili ste zelo uspešna gimnastičarka, potem skakalka ob palici, nazadnje pa ste odkrili posebno športno panogo, v kateri tekmovalci plezajo po vrvi, prenašajo vedra s kamni, nosijo hlode, h...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!