V ljubljanski ambulanti pro bono se po desetletjih dela v psihiatrični stroki ukvarja z različnimi področji, od kroničnih in duševnih bolezni do pediatrije, ginekologije in onkologije – paciente sprejme in jih po obravnavi napoti naprej. V ambulanto pride s psičko, štiri odrasle hčere, dve njeni, dve primoženi, pa so samostojne in na svojem, na kar je ponosna in se ji zdi edino prav. Zdravila in raziskovala je alkoholizem, najpogostejšo odvisnost v Sloveniji, ki uniči veliko življenj, celotnih družin.  

Iz bolnišnice se spomnim fantka, star je bil devet let, kazal pa je starost šestletnika. Doživel je delirij. Ko ga je mati rodila, je bila že odvisna, oče tudi. Da je dal mir, mu je mati v krpico nasula sladkor, zavezala, to umetno dudo namočila v žganje in mu jo dala....

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE