Recept Erike Brajnik za juho, ki pozdravi prebavo in raven železa v krvi

Naturopatinja Erika Brajnik opozarja, da kar 99 odstotkov odraslih trpi za motno absorbcije železa. A k sreči je rešitev lahka, če pozdravimo in okrepimo prebavo s pravilno hrano, se bo težava uredila sama od sebe.

Sestavine

  • špinača
  • fižol
  • oljčno olje

Foto: A. Zhuravleva/Shutterstock

Priprava

  1. 1Na oljčnem olju prepražimo na koščke narezano špinačo.
  2. 2Nato dodamo fižol, ki smo ga namakali čez noč. Prepražimo vse skupaj in zalijemo z vodo.
  3. 3Kuhamo še približno pet minut, da se okusi prepojijo.
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

ZAVRNI STRINJAM SE