Danes študentka drugega letnika slovenistike iz Ljubljane je svoj boj s smrtno nevarnimi motnjami hranjenja, obsedenost s telesno težo in zaužito hrano med drugim opisala v pesniškem prvencu Sestradana, ki ga je letošnjo pomlad izdala Celjska Mohorjeva družba. Ob kavi z mlekom in čaju z medom sva se pogovarjali predvsem o tem, zakaj je zbolela, kaj je takrat občutila in kako bi bilo mogoče to hudo bolezen duše preprečiti, zatreti že v kali. 

Polona, vaša pesniška zbirka je bila tudi samoterapija, in kot pravite, ni namenjena zgolj eni ciljni skupini. Pa vendar, jo bolj priporočate v branje staršem ali njihovemu podmladku, najstnikom?

Vsem. Takrat ko sem si želela ozdraviti, sem si zelo želela brati o tej bolezni, a je bilo liter...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!