Nika nas je pred nekaj leti že navdušila z delom Pogumne punce, v kateri je odstrla življenja 30 Slovenk in tujk, ki so s svojimi pogumnimi dejanji spreminjale svet. Teme pravice do svobodnega odločanja o rojstvu otrok se je lotila v magistrski nalogi, zdaj jo nadgrajuje v knjigo. Miha, knjigoznalec, kot si pravi sam, pa je pravkar izdal knjigo Berem, da se poberem o desetih razlogih za branje knjig v digitalnih časih. 

Smešno se mi zdi recimo, kako hoče oblast protestno gibanje kolesarjev prikazati kot delovanje nevarnih agresivnežev, ki skušajo vsak petek strmoglaviti državo. A si v resnici ljudje, ki obiskujejo proteste, ne želijo nič revolucionarnega, zgolj javno zdravstvo, šolstvo, socialno varnost, sistem, ki deluje za ljudi, brez korupcij...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!