Dveurni performans MandićCirkus (SNG Drama Ljubljana in Via Negativa), v katerem 48-letni igralec v utripajočih podobah naniza vseh svojih 91 stvaritev od leta 1996 do 2021, je skrajna bitka telesa. Pravi, da se v steno, ki je del mizanscene, ne buta, temveč jo poljublja. A ti njegovi poljubi bolijo. Marko Mandić je odrska zver. Njegovo mojstrstvo pa si lahko ogledamo tudi na malih ekranih. V televizijskem prvencu Sonje Prosenc Trigrad je Črt, ljubljanski arhitekt, ki se po 35 letih vrne v hribovsko vas. Kar najde tam, razkrije temino tudi v njem. 

Imel sem srečo, da se nikoli nisem počutil, kot da nekdo z mano manipulira. Da sem bil zlorabljen. Za vsakim korakom, vsako tako, morda celo mejno akcijo je bila moja privolitev. Še več, včasih celo moja pobuda, namig....

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!